//Kratke vjenčanice-trendy mladenka

Kratke vjenčanice-trendy mladenka

trendy mladenka

Trendy mladenka prije svega obožava modu i slijepo prati trendove,što će se naravno ,odraziti i na samo vjenčanje. Najveća i najvažnija briga ovoj mladenki je prije svega vjenčanica. Sam čin vjenčanja,lokacija,šminka,frizura,modni detalji će biti u korak sa svijetskim trendovima za ovu,ako ne i za sljedeću godinu.Prije posjeta bilo kojem salonu ili ateljeu ova mladenka će se dobro pripremiti.Pregledati će sve modne revije dizajnera koji je zanimaju i koje voli,opskrbiti će se svim modnim časopisima koji postoje specijaliziranim za vjenčanice  te doći odlično pripremljena sa jasnom ideom i vizijom šta želi.

Odlična pripremljenost  sa jasnom ideom i vizijom je ono što meni kao dizajneru puno olakšava posao,samo što trendy mladenka često želi identičnu vjenčanicu sa zadnjeg kraljevskog vjenčanja, vjenčanicu iz Sex and the City kakvu je nosila Carrie,vjenčanicu sa revije omiljenog joj svjetskog dizajnera…Takve vjenčanice zovem „vjenčanice sa fotografija“. Znači,“vjenčanice sa fotografija“ ne izrađujem. Izrađujem isključivo svoje vjenčanice koje se prilagođavaju željama i potrebama mladenki što podrazumijeva: duža ili kraća varijanta, sa rukavima ili bez,dodati ukras,maknuti ukras,dublji dekolte,plići dekolte,druga boja,drugi materijal ukoliko to kroj dozvoljava,iskombinirati gornj dio sa donjim dijelom drugog modela vjenčanice…znači,sve to može! Tu sam da vas saslušam i da na kraju budete prezadovoljne.

Mladenke mogu i doći sa fotografijom vjenčanice,dapače ,da se bolje razumijemo i da vidimo u kojem smjeru da krenemo u izradu custom made vjenčanice, ali identičnu „vjenčanicu sa fotografije“ vam neću napraviti.

Trendy mladenka će imati tradicionalnu vjenčanicu,ali definitivno model sa detaljima koji su nedavno prošetali svjetskim modnim pistama. Trendy mladenka je svjesna da je taj dan ona u centru pažnje,pa joj to stvara velik stres i opterećenje . Želi vjenčanicu koja će djelovati  teatralno i moćno i o kojoj će se  još dugo nakon vjenčanja pričati.

Naravno,pričamo o vjenčanju sa velikim brojem uzvanika.

Lokacija koju će odabrati će biti zasigurno naj trendy mjesto u gradu,bilo da je to u ovom momentu fancy restoran ili veliki bijeli šator u prirodi.

By | 2020-02-11T11:14:36+01:00 February 11th, 2020|0 Comments

Leave A Comment

Nazovi Odmah