//Što obući za božićne partye i domjenke?

Što obući za božićne partye i domjenke?

Što obući za božićne partye i domjenke?

Evo,prosinac je pred vratima a sa njime stižu i božićni partyi i domjenci.Sigurno ćete se složiti da je to mjesec najbogatiji društvenim događanjima i sigurno ćete vi biti dio barem jednoga.

Božićni domjenak ili božićni party već je dosta godina vrlo popularan i kod nas.To je prilika da se družite sa kolegama,partnerima i klijentima u nešto svečanijem i opuštenijem okruženju. To je ujedno i prilika da vas svi oni vide u nešto elegantnijem i svečanijem outfitu nego inače,te da zablistate i ostavite najbolji mogući dojam.

Kada je u pitanju poslovni božićni domjenak ili party,treba se obući svečanije i elegantnije nego za ured,ali ne treba pretjerivati.Važno je da ostanete vjerne svom stilu i modnom izričaju,ali uvijek imajte na umu da je to party sa ljudima iz poslovnog okruženja tako da i tu,kao i na poslu vrijedi zadani dress code.

Ukoliko se radi o zabavi za vrijeme dana,preporučam haljine koje mogu i inače proći za ured,kombinirane sa cipelom visoke pete.Radi se o decentnim i jednostavnim haljinama sa akcentom na nekom detalju.Preporučam haljinu Lady,zvonolikog kroja,sa zvonolikim rukavima i dominantnom detalju na rukavima-mašnom.Mislim da je ona idealan izbor za božićni domjenak.Prosinac je sav u crvenoj boji pa tako za ovu prigodu možete slobodno izabrati haljinu u crvenoj boji,dapače!

Ukoliko niste ljubitelj crvene boje,preporučam haljinu Medaljon sa printom i pojasom sa mašnom u bež boji,a ukoliko je crna vas izbor sa haljinom Butterflys&ribbons nećete pogriješiti.
Ako ipak birate casual varijantu,preporučam haljinu 3 u 1 koju možete nositi na 3 načina-bez pojasa,sa pojasom na struku i sa pojasom na bokovima.To je haljina koju ćete definitivno i kasnije moći nositi u ured.
Izbjegavajte prekratke dužine suknji,preduboke dekolte i prozirne materijale koji previše otkrivaju.
U svakom slučaju,što god obukle, uživajte u božićnom ugođaju,društvu kolega i prije svega dobro se zabavite! KUPI OVDJE

By | 2018-03-24T11:51:55+01:00 November 30th, 2015|0 Comments

Leave A Comment

Nazovi Odmah