//ŠTO OBUĆI NA VJENČANJE KAO GOST?

ŠTO OBUĆI NA VJENČANJE KAO GOST?

Pri odabiru šta obući na vjenčanje treba obratiti pažnju o godišnjem dobu,gdje se vjenčanje održava i o kakvom se vjenčanju radi.

Prije svega,treba obući nešto što neće zasjeniti mladenku,znači prije svega izbjegnite u širokom luku bijelo.Nakon mladenke,najviše oduška si mogu dati kuma,djeveruše te najuža obitelj.

Ako govorimo o bojama,crno je najsigurniji izbor i boja u kojoj svi dobro izgledamo i prikladnija je za jesen/zimu kao i sve tamnije boje,dok su svijetlije i pastelne boje prikladnije za proljeće/ljeto.

Danas su sve popularnija ležerna vjenčanja za manji krug ljudi,te vjenčanja na otvorenom i tako da prema tome moramo prilagoditi nas outfit.Za takvu vrstu vjenčanja obucite decentnije i jednostavnije haljine koje ćete moći nositi i iskombinirati i u drugim prilikama.

Zna se desiti i da mladenci zadaju dress code,gdje se radi o tematskom vjenčanju,pa tu svakao prilagodite svoj outfit njihovim željama.

Kod nas su jos uvijek najpopularnija klasična,veća vjenčanja i tu ipak treba biti malo elegantniji i glamurozniji look.U tom slučaju možete izabrati haljine od materijala koji imaju sjaj,te šljokičastih materijala koji definitivno djeluju svečanije.Ako želite izgledati elegantno i decentno,čipka je pravi izbor za vas.

Bez obzira o kakvom se vjenčanju radi,udobnost je na prvom mjestu. Što vam znači predivna haljina ako vas steže ili u kojoj teško hodate zbog dužine.Također cipele moraju biti ugodne i stabilne.Ne želite valjda cijelu noć sjediti zbog neudobnih cipela?

By | 2018-04-06T17:21:39+02:00 April 6th, 2018|0 Comments

Leave A Comment

Nazovi Odmah