//PREDNOSTI ŠIVANJA HALJINA PO MJERI

PREDNOSTI ŠIVANJA HALJINA PO MJERI

Puno žena je skeptično prema šivanju haljina po mjeri

;
Puno žena je skeptično prema šivanju haljina po mjeri jer se boje kako će na kraju haljina ispasti.Upravo suprotno! Upravo vi,zajedno sa dizajnericom pratite cijeli proces izrade i tokom proba možete reći što i kako želite.
Kako to u pravilu funkcionira?
Prije svega željela bih napomenuti da se u mom showroomu po mjeri šivaju isključivo moji modeli a postoji i mogućnost “custom made” što znači da dizajnerica dizajnira haljinu samo za vas,prema vašim smjernicama i željama.

Ne šivamo haljine prema donesenim fotografijama te haljine drugih dizajnera. U mom showroomu postoji od svakog modela prototip kojeg možete probati i na osnovu kojeg vama šivamo haljinu po vašim mjerama.Tu smo fleksibilni i spremni smo ga prilagoditi vašim željama i malim izmjenama kao npr.odabir boje,dubina dekoltea,dužina rukava,dužina haljine,te ukoliko želite dodati ili ukloniti neki detalj,tu vam svakako izlazimo u susret.

Znači,na prvom terminu isprobamo par modela,odlučite koji model želite,eventualno dogovor o nekim sitnim
izmjenama ,boji i materijalu,te uzimanje vaših mjera.

Na drugoj probi se pripremi bazni model-kostur haljine koji još nije ni blizu konačnom izgledu haljine. Na prvoj probi taj bazni model je uvijek duži i veći,te bez detalja.Na prvoj probi fokus je isključivo na kroju,da lijepo “sjedne” na tijelo tako da podešavamo haljinu po vašem tijelu.

Računajte da za izradu haljine po mjeri je potrebno otprilike tjedan dana,te da morate doći na barem dvije probe,po potrebi i tri jer sve mora savršeno odgovarati vama.
Ovakav način šivanja je vrlo individualan i ekskluzivan jer je sve prilagođeno vama i haljina je šivana isključivo za vas.

Klijentice jako vole takav pristup jer se razlikuje od klasičnog shoppinga gdje dođeš,probaš,kupiš.Ovdje je prisutno to slatko isčekivanje i neizvjesnost kako će haljina na kraju ispasti a i klijentice sudjeluju u cijelom procesu te sudjeluju o donošenju odluka o krajnjem izgledu haljine tako da se na kraju osjećaju zaslužne za finalni izgled haljine.

Cijeli proces je sigurno jedno drugačije iskustvo i mala avantura,a svaka naša haljina šivana po mjeri ima svoju priču, rađena je sa ljubavlju sa ciljem da svaku od vas učini sretnom i zadovoljnom!

By | 2018-04-09T11:40:06+02:00 April 9th, 2018|0 Comments

Leave A Comment

Nazovi Odmah