//Pratnja pri odabiru kratke vjenčanice

Pratnja pri odabiru kratke vjenčanice

Pratnja pri odabiru

Kod pratnje pri odabiru kratke vjenčanice vrijedi pravilo manje je više.

Pratnja pri odabiru koliko može pomoći toliko može i napraviti kontra efekt te stvoriti konfuznost kod mladenke.

Što više osoba,to više mišljenja,stilova i ukusa.

Moda,pa tako i vjenčanice su stvar ukusa.Netko voli dekoriranije vjenčanice,drugima su takve vjenčanice kič.Netko voli minimalističke vjenčanice, dok su drugima takve vjenčanice prejednostavne.

Jako teško ćete uspjeti zadovoljiti sve ukuse i da se vaš odabir svima svidi.

Najidealnije bi bilo na prvi ugovoreni termin doći sami ili samo sa jednom bliskom osobom od povjerenja,koja pozna vaš modni ukus i stil,koja vam neće nametati svoje mišljenje nego vam doslovce pomoći pri vašem užem odabiru.

Kod dolaska u moj showroom,prilikom termina pratnja nije limitirana ali sam uvijek na  strani mladenke,te su  za mene uvijek najvažniji mišljenje i želje mladenke. Neke pratnje se stvarno znaju zanjeti kao da je u pitanju njihova vjenčanica.

Drage mladenke,nikada ne zaboravite da ste vi te koje birate vjenčanicu i da je u pitanju vaše vjenčanje. Mislim da je to najvažnije pri odabiru vjenčanice,da se vama vjenčanica sviđe,da se vi u njoj ugodno osjećate i da ste prvenstveno sebi lijepi u njoj. Ako ćete vi biti zadovoljni,zračiti ćete i blistati zadovoljstvom.

Nakon što ćete vi biti zadovoljni,najvažnija i prva osoba kojoj se trebate svidjeti je vaš budući suprug,tako da prilikom odabira uvijek mislite i na njega.

Svaka vjenčanica se izrađuje prema mjerama mladenki i prilagođuje njihovim željama i potrebama. Svakoj mladeniki se pristupa individualno,stoga je potrebno rezervirati svoj termin putem maila: info@martinafelja.com ili na 091 7364841.

By | 2020-02-27T17:08:35+01:00 February 27th, 2020|0 Comments

Leave A Comment

Nazovi Odmah