//Odabir kratke vjenčanice-boja vjenčanice

Odabir kratke vjenčanice-boja vjenčanice

Odabir kratke vjenčanice-boja vjenčanice

ODABIR KRATKE VJENČANICE-BOJA VJENČANICE

Jedan od važnih koraka pri biranju vjenčanice je odlučiti u kojoj boji želite vjenčanicu.

Što se tiče pravila o krojevima,dužini i bojama vjenčanica,danas je sve dopušteno.

Pravila ne postoje,sve zavisi koji ste tip mladenke,mada se kod nas još uvijek,prema tradiciji i očekivanju društva,bira duga bijela vjenčanica.

Sjećam se jednog vjenčanja u Ferrari,svi ispred crkve čekaju mladenku,napokon stiže,izlazi iz automobila…u krinolini boje vina!¨Meni osobno,vjenčanica nije bila ništa posebno,ali smo svi iznenađeni i otvorenih usta jer smo očekivali mladenku u dugoj bijeloj vjenčanici.Mladenka je htjela iznenaditi,biti drugačija i nepredvidiva i to je definitivno uspjela postići.

Boju vjenčanice prilagodite vašem tenu. Što je svijetlija vaša put,izaberite toplije tonove poput boje slonovače,šampanjca prema svijetlo zlatnim tonovima.Tamnija put dobro podnosi i snježno,čisto bijelu boju,mada moram priznati da čisto bijela je rijetko izbor mladenki,jer djeluje poprilično hladno.

Vrlo popularna i trendi boja vjenčanice je nježna puder ružičasta koja odražava nježnost i romantiku.

 Modni trend koji već vlada neko vrijeme i zasigurno će i dalje vladati su ˝gole˝ vjenčanice. Podstava u boji kože na kojoj je bijela čipka je zasigurno odlično riješenje da se dodatno istakne čipka i stavi u prvi plan.Ovakve kombinacije su vrlo efektne,pogotovo na fotografijama.

Svaka vjenčanica se izrađuje prema mjerama mladenki i prilagođuje njihovim željama. Svakoj mladeniki se pristupa individualno,stoga je potrebno rezervirati svoj termin putem maila: info@martinafelja.com ili na 091 7364841.

By | 2020-01-22T10:52:16+01:00 January 22nd, 2020|0 Comments

Leave A Comment

Nazovi Odmah