//Moje hollywoodsko iskustvo

Moje hollywoodsko iskustvo

Drage moje,
u ovom blogu cu pisati o mom iskustvu na Hollywoodskom crvenom tepihu,sto je bila velika odskocna daska u mojoj karijeri i za moj brand.
U studenome 2007 mi je stigao poziv od Talijanskog instituta za vanjsku trgovinu za promoviranje dizajnera na Hollywoodskom crvenom tepihu na nadolazecim eventima u sijecnju i veljaci 2008.
Tada mi se sve to cinilo nedostupno i nestvarno,ali sam na nagovor supruga poslala fotografije haljina koje sam dizajnirala za moje klijentice u Dubaiu.Bila sam jako uzbudjena i iznenadjena kada su me kontaktirali da posaljem moje haljine u Los Angeles u Pr agenciju koja suradjuje sa najboljim americkim stilistima i celebrtyma.
Nakon kojih 2 mjeseca,pocetkom veljace primila sam mail sa prilozenom fotografijom glumice Bai Ling (glumila je u Star wars III,Vrana,Red corner,Wild,wild west…)koja je nosila moju haljinu od svilenog tafta sa detaljima od crne francuske cipke na jednom od oskarovskih partya u Los Angelesu.Nosila je MOJU haljinu! Kako je to nestvarno zvucilo! Osjecaj i sreca su stvarno bili neopisivi!Tako nesto mi se je cinilo nemogucim!To je stvarno bilo ostvarenje mojih snova!

Bai Ling 4th Annual Black Eyed Peas Peapod

Bai Ling

Nakon toga nazvala me pr agentica sa velikim entuzijazmom me je pitala dali zelim nastaviti suradnju jer je sigurna da ce jos puno americkih celebrtya nositi moje haljine.
Ta suradnja traje jos i danas,nakon osam godina,i do danas imam stvarno veliku listu pjevacica,glumica i celebrtya koje su prosetale moje haljine na crvenim tepisima najvaznijih Hollywoodskih evenata.

Rumer Willis,Paris Hilton,Miley Cyrus,Lady Victoria Hervey,Arianne Zuker,Vail Bloom,Ina Korobkina,Pop grupa Girlicious,Natasha Alam,Erin Cummings,Julia Voth,Glumica Lorielle,Samantha Gustard ,Aleesia,Angele Simmons,Anya Monzikova,AnnaLynn McCord,Caridee English,Cheryl Burke,Ashley Roberts,Izabella Miko,Jasmine Dustin,Jeannie Mai,Jenny Mcshane,Julie Gonzolo,Katerina Graham,Ke$ha,Kourtney Kardashian,Patricia Kara,Pop grupa Pussycat Dolls,Sarah Larson,Shannen Doherty,Shannen Robinson,Kim Kardashian,Danity Kane,Carrie Preston,Natasha Bedingfield,JoJo,Ania Spiering,Ally Brooke………..Fotografije mozete pogledati na mojoj Facebook stranici

Kako sve to uopce funkcionira?

U showroom u Los Angelesu gdje se nalazi izbor od otprilike 10000 haljina,izmedju ostalog i mojih pedesetak,dolaze stilisti celebrtya po haljine koje ce one nositi na raznim eventima,partyma,zatim za potrebe snimanja raznih editorijala i videa.Oni znaci imaju izbor od kojih 10000 modela,i izaberu od 10-30 modela koje nose svojoj klijentici na fitting.Na fittingu se prije svega treba svidjeti haljina celebrtyu,koja je nakon toga isprobava i treba joj stajati kao salivena,sto je stvar srece,jer saljem haljine u konfekcijskoj velicini 36/38,tako da je stvarno prilicno tesko da se izabere bas moja haljina i da jos uz to i stoji kao sivana po mjeri!
Ova avantura se nastavlja i vjerujem da ce u buducnosti uz puno rada i strpljenja donjeti nove velike rezultate i uspjeha,a prije svega novih ideja.

Pogledajte par videa sa djelicima atmosfere sa crvenog tepiha i photo shootinga:

Video Paris Hilton u Cannesu u mojoj haljini sa detaljima od kristala

Video Kim Kardashian sa photo shootinga u mojoj haljini

Video pjevacice Kashe sa photo shotinga u mom trikou

By | 2018-04-07T12:49:55+02:00 April 7th, 2018|0 Comments

Leave A Comment

Nazovi Odmah