//KROJEVI KRATKIH VJENČANICA

KROJEVI KRATKIH VJENČANICA

KROJEVI KRATKIH VJENČANICA

Kod vjenčanica imamo 5 baznih krojeva vjenčanica: A kroj,princes kroj,sirena kroj,ravni kroj i empire kroj. Kako kod dugih vjenčanica, ti isti krojevi vrijede i za kratke vjenčanice. Krojevi kratkih vjenčanica se prilagođavaju tjelesnoj građi.

A KROJ

Vjenčanica koja je uska u gornjem dijelu,odnosno do struka prati liniju tijela,te se od struka prema dolje širi. Uglavnom je donji dio krojen „u koso“,može biti polukrug koji je manjeg volumena,te puni krug koji je bogatiji. S obzirom da je krojena „u koso“ ovaj model ima jako lijep pad,koji ovisi o odabiru materijala.Ako je materijal krući,imati će bogatiji volumen,a ukoliko se radi o mekanom materijalu on će slobodno padati,te će se raskoš materijala doći do izražaja prilikom kretanja.

Ovaj  elegantan kroj je vrlo zahvalan,te pristaje najvećem broju mladenki. Vizaulno će stanjiti i izdužiti figuru.U mom showroomu je to najtraženiji model.Možemo reći da je ovo kroj  sa kojim se igra na sigurno te garantira elegantni i ženstveni look. Vjenčanica A kroja je evergreen koji nikada ne izlazi iz mode. Ujedno je  i kroj koji vas neće sputavati,te odlično prolazi za klasična kao i moderna vjenčanja.

RAVAN KROJ

Ravan kroj je čest odabir za neformalna i manja vjenčanja.Idealan za visoke žene,te žene građe pješćenog sata. Ovaj model strogo prati liniju tijela,te ukoliko nakon vjenčanja pripremate svadbu te volite plesati nije baš praktičan jer poprilično ograničava kretanje.

SIRENA KROJ

Kao i ravan kroj,i sirena kroj strogo prati liniju tijela i ocrtava siluetu te ne kamuflira niti prikriva nedostatke.  Kada je u pitanju dugi model,prati liniju tijela do koljena ,a kod kratkog modela se širi iznad koljena.

Ovo je najsenzualniji model vjenčanica koji djeluje vrlo glamurozno,te na mladenkama građe pješćanog sata će zasigurno ostaviti „wow“ dojam. U dugoj varijanti,osim što je do koljena vrlo uska,vrlo često ima i šlep koji je vrlo efektan ali i nepraktičan,dok u kratkoj varijanti nema,ali kao i ravan kroj,ograničava slobodu kretanja.

EMPIRE KROJ

Kroj povišenog struka,rezana ispod grudi sa donjim dijelom koji slobodno pada.Kroj za koji se najviše odlučuju trudnice jer je u dijelu trbuha slobodna.

PRINCES KROJ

Većina nas kada pomislimo na vjenčanicu,pomislimo upravo na ovaj kroj vjenčanice. Gornji dio ove vjenčanice je vrlo uzak,često i korzetiran, struk je istaknut te donji dio raskošan često u kombinaciji i sa metalnom konstrukcijom.

Model koji se ne preporuča nižim mladenkama.

Po meni najnepraktičniji model jer prilično steže u gornjem dijelu,a donji dio ima puno slojeva.

Svaka vjenčanica se izrađuje prema mjerama mladenki i prilagođuje njihovim željama i potrebama. Svakoj mladeniki se pristupa individualno,stoga je potrebno rezervirati svoj termin putem maila: info@martinafelja.com ili na 091 7364841.

By | 2020-03-09T10:50:52+01:00 March 5th, 2020|0 Comments

Leave A Comment

Nazovi Odmah