//Kratke vjenčanice-sexy mladenka

Kratke vjenčanice-sexy mladenka

Kratke vjenčanice-sexy mladenka

Sexy mladenka je ekstremno sigurna u sebe ,zna savršeno kako vladati vlastitim tijelom i svojim osjećajima te oboje želi demonstrirati svijetu.

Svijesna je svojih nedostataka i atributa te vješto,lukavo i mudro zna kako prikriti nedostatke i kako istaknuti atribute.Sexy mladenka je u potrazi za ženstvenom i zavodljivom vjenčanicom koja će istakvnuti njenu „isklesanu“ figuru koja je rezultat rada na sebi,discipline,znoja,dijeta ,odricanja i puno vremena rezerviranog za teretanu.

Kao i individualna mladenka i sexy mladenka zna točno što želi a što ne želi.

Još jedan tip mladenke sa kojom je pravi užitak raditi. Kad sexy mladenka isprobava vjenčanice,pitanje je samo koja vjenčanica joj se sviđa,ne koja joj stoji,jer joj sve savršeno stoje i užitak ju je gladati kako pršti od samopouzdanja i kako je zadovoljna sobom.

Tipičan odabir ove mladenke je haljina sirena kroja.Ovaj model vjenčanice je svakako sinonim za najsexy vjenčanicu jer najbolje ocrtava žensku figuru i malotoga prepušta mašti. Model koji si samo žena sigurna u sebe i koja je zadovoljna svojim izgledom može priuštiti.To je ujedno i najnezahvalniji model,odnosno model koji podnosi savršene proporcije  (pješćani sat) te ako nije primjeren ženi koja ga nosi može izgledati neukusno.

U zadnjih godina popularan model sexy mladenki je haljina koja ostavlja dojam gole haljine (naked dress) od finog tankog tila u boji kože,koji se odlično stopi sa tenom kože,sa raznim ručno našivenim aplikacijama od bijele čipke. Ispod kao podhaljina je haljina u boji kože(nude dress).

Svaka vjenčanica se izrađuje prema mjerama mladenki i prilagođuje njihovim željama i potrebama. Svakoj mladeniki se pristupa individualno,stoga je potrebno rezervirati svoj termin putem maila: info@martinafelja.com ili na 091 7364841.

By | 2020-02-17T13:50:07+01:00 February 17th, 2020|0 Comments

Leave A Comment

Nazovi Odmah