//Kratke vjenčanice-prvi korak pri odabiru- preispitaj sebe

Kratke vjenčanice-prvi korak pri odabiru- preispitaj sebe

Kratke vjenčanice-prvi korak pri odabiru- preispitaj sebe

Da bi izabrala svoju savršenu vjenčanicu,treba krenuti naravno od sebe: tko sam ja?

Koja je moja priča i koja je priča para kojeg formiramo moj budući suprug i ja?Definirajući odgovore na ta pitanja,otkriti ćeš koji si tip mladenke,koji modeli vjenčanica se poklapaju sa tvojim ukusom,stilom,osobnošću i tvojim potrebama.

Vjenčanica osim praktične namjene mora prije svega i svih odgovarati osobnom ukusu mladenke. Vrlo važno,što mladenke često zaborave i stave po strani,vjenčanica se prije svega mora tebi svidjeti i ti moraš biti zadovoljna kako se osijećaš u njoj. Jedina osoba o kojoj trebaš  razmišljati dali će joj se vjenčanica svidjeti ili ne je tvoj budući suprug.

Žena koja nosi vjenčanicu priča svoju priču.Ona iza sebe ima prošlost,iskustva…ta ista žena ispred sebe ima budućnost.Vjenčanje je most,polazna točka prema novom načinu života,života u paru.

Važno je definirati svoju priču i priču tebe i supruga kao para koja se formira između elemenata prošlosti i budućnosti.

Doći do momenta vizije koji si tip mladenke je važan korak prema odabiru savršene vjenčanice,odnosno kakav look želimo imati na dan vjenčanja,kako se želimo osijećati u vjenčanici,kakav dojam želimo ostaviti i kakvu poruku želimo iskomunicirati.

U sljedećem blogu ću predstaviti tipove mladenki.Neke mladenke će se pronaći u par tipova a neke se neće prepoznati ni u jednom od njih.U oba slučajeva,to je važna polazna točka da se približimo definiciji tvoje savršene vjenčanice.

Svaka vjenčanica se izrađuje prema mjerama mladenki i prilagođuje njihovim željama. Svakoj mladeniki se pristupa individualno,stoga je potrebno rezervirati svoj termin putem maila: info@martinafelja.com ili na 091 7364841.

By | 2020-01-28T09:34:08+01:00 January 28th, 2020|0 Comments

Leave A Comment

Nazovi Odmah