//Kratka vjenčanica-kakvim mladenkama su namijenjene

Kratka vjenčanica-kakvim mladenkama su namijenjene

Kratka vjenčanica je prije svega sinonim za odmak od tradicije i tradicionalnog vjenčanja,tako da će se za kratku vjenčanicu odlučiti prije svega mladenka koja će imati sve,samo ne tradicionalno vjenčanje.Pod tim se podrazumijeva manje,intimnije vjenčanje u crkvi, vjenčanje kod matičara ili na nekom neobičnom mjestu u prirodi ili na plaži.

Kratku vjenčanicu će odabrati mladenka koja želi nešto drugačije,netipično i koja želi iznenaditi. Vrlo bitan faktor zašto se mladenke nerijetko odlučuju za kratku vjenčanicu su udobnost i praktičnost.U vjenčanici će mladenka provesti gotovo cijeli dan i noć,uzevši u obzir da se danas mladenke vrlo rijetko presvlače nakon ponoći.

Vrlo je bitno da vas vjenčanica ne sputava i ne steže,bitno je da u njoj možete hodati,a ako ste „kraljica plesnog podija“ da ne pričam…vrlo je bitno da vas ništa ne ograničava i sputava da se ludo isplešete i zabavite.

U svakom slučaju,morate se u vjenčanici osjećati ugodno i ne cijelo vjenčanje biti njen rob. Ruku na srce,naravno da su duge vjenčanice predivne,ali činjenica je da su nepraktične i da sputavaju,a vrlo često se desi da će vam neko u plesu i gužvi stati na nju i podrapati je. Kratke vjenčanice biraju niže žene,jer se desi da ih duge vjenčanice jednostavno „pojedu“. Također je čest izbor žena sa lijepim nogama koje ih i inače vole isticati.

Trudnice često žele kratke vjenčanice također iz razloga jer će se u njima ugodnije osjećati i lakše kretati.a stvarno im preslatko stoje! Nikako ne smijem izostaviti i mladenke koje drugi puta stupaju u brak i ne traže tipičnu vjenčanicu,nego simboličnu vjenčanicu koja će lagano davati naznake vjenčanice.

Mladenke često kad biraju kratku vjenčanicu razmišljaju i o njoj kao o haljini koju će i kasnije moći obući za još koju priliku. Ukoliko napravimo vjenčanicu od dva dijela topa i suknje,stvarno se može iskombinirati na bezbroj načina i ispada stvarno isplativa investicija!

Svaka vjenčanica se izrađuje prema mjerama mladenki i prilagođuje njihovim željama. Svakoj mladeniki se pristupa individualno,stoga je potrebno rezervirati svoj termin putem maila: info@martinafelja.com ili na 091 7364841.

By | 2019-03-07T11:33:14+01:00 March 7th, 2019|0 Comments

Leave A Comment

Nazovi Odmah