//HALJINA 3 U 1

HALJINA 3 U 1

HALJINA 3 U 1-JEDNA HALJINA KOJU MOŽETE NOSITI NA 3 NAČINA

Dugo sam tražila tip haljine koji se može nositi i kombinirati na više načina,te koji ce jednako lijepo stajati mršavijim i punijim ženama
Često pitam svoje klijentice što najviše vole na mojoj odjeći? Osim sto im se estetski sviđa,vole moju odjeću jer je nosiva,praktična i udobna,,drago mi je zbog toga jer mogu reći da je to ujedno i zaštitni znak mog dizajna..Dizajniranje je moja profesija,a ne hobi,te slušanje želja i potreba,te zatim prilagoditi moj dizajn istim,moja je formula.
Žene danas imaju vrlo ubrzan ritam tako da traže nešto praktično što se jednostavno kombinira.Moja topla preporuka su haljine,haljine i još haljina! Sa haljinom ste uvijek obučene u jednom potezu,ne morate misliti šta sa čim iskombinirati.Haljina uvijek može djelovati drugačije ako se spretno i lukavo iskombinira sa različitim modnim detaljima.
Razmišljala sam kako se ista haljina može nositi na više načina i dosla do modela haljine koju sam nazvala 3 u 1. Tako sam je nazvala jer je možete nositi na 3 načina.
Prvi način je bez pojasa.Tako nošena odlično stoji i mršavim i punijim ženama. Lijepo pada,a A kroj elegantno prikriva apsolutno sve i izdužuje siluetu.
Drugi način je crni pojas na struku. Ovako nošena haljina lijepo stoji mršavim ženama, ženama koje žele istaknuti struk i time staviti bokove u drugi plan.
Treći način je nositi crni pojas na bokovima,odličan način za sve žene koje žele prekriti trbuščić,odnosno za sve one koje nemaju istaknuti struk.
Haljina je odličan izbor za posao,crni renderi na vratnom izrezu,rukavima i rubu haljine daju joj sportsku i dnevnu notu,dok print mašne dašak elegancije i romantike.

Haljina 3 u 1 izrađena od pamučnog punijeg makoa,po sastavu 95% pamuk,5% elastin.Materijal koji lijepo pada i vrlo ugodan za nošenje,te jednostavan za održavanje..Pere se u perilici na 30 stupnjeva te nakon pranja je samo objesite na vješalicu da se tako osuši i neće je biti potrebno ni glačati.Super,zar ne? Na haljini je print mašne,radi se o printu koji je rađen na bazi vode,znači da je ekološki prihvatljiv te prodre skroz u materijal,tako da ga na dodir uopče ne osjetite. Uz sve to haljina je proizvedena u Hrvatskoj,znate ono:Kupujmo hrvatsko
Klijentice koje su već imale prilike vidjeti i isprobati ovaj model su stvarno oduševljene i zaključile da će se haljina odlično uklopiti u blagdanski ugođaj koji je pred nama,razne božićne partye te biti odličan poklon ispod bora! KUPI OVDJE

By | 2018-03-24T11:57:09+01:00 November 30th, 2015|0 Comments

Leave A Comment

Nazovi Odmah