//Godišnje doba i odabir kratke vjenčanice

Godišnje doba i odabir kratke vjenčanice

Godišnje doba i odabir kratke vjenčanice

Prije nego krenete u potragu za idealnom vjenčanicom,bitno je odrediti sa svojim partnerom godišnje doba i lokaciju vjenčanja,te definirati stil vjenčanja.

Čim iskristalizirate dali će to biti klasično,tradicionalno ili nešto modernije i drugačije vjenčanje dobiti ćete jasniju ideju vjenčanice kakvu tražite.

Što se tiče godišnjeg doba,vjenčanja su danas zastupljena u svim godišnjim dobima.

Najmanje popularni mjeseci su od sijećnja do Uskrsa,te kolovoz.

Vjenčanica je odjevni predmet kompletno drugačiji od ostalih odjevnih komada odjeće i po svemu ulazi u zasebnu kategoriju.To pravilo vrijedi i za godišnje doba.

Dali godišnje doba znatno utječe na odabir kratke vjenčanice?

Možemo reći da godišnje doba ne utječe previše na odabir same vjenčanice.Pri odabiru kratke vjenčanice prema godišnjem dobu dosta veliku ulogu igraju modni dodaci. Tko god da je isprobavao vjenčanice,znati će da se ne radi o laganim i praktičnim odjevnim predmetima,pogotovo ako su u pitanju duge vjenčanice. Ovdje ću istaknuti još jednu prednost kratkih vjenčanica-puno su lakše!

Čak i ako se u širokom luku izbjegava princes kroj ,koji ispod ima slojeve i slojeve tila,podstava ako ne i metalnu konstrukciju te se odlučite za vjenčanicu od fine i lagane svile,kad su vjenčanice u pitanju,s obzirom na bijelu boju ,vjenčanica mora imati najmanje 2 sloja jer se preko bijele boje jednog sloja sve prozire i ocrtava.Podstava je obavezna.

Kasna jesen,zima i rano proljeće pogoduju vjenčanicama sa dugim rukavima,za one koje vole rukave. Kod rukava pripazite da nisu od sintetičkih materijala,jer bez obzira što nije toplo,znojiti ćete se. Budimo realni,većina vjenčanica je sašivena od sintetičkih materijala. Najbolji izbor su onda rukavi od odjevnog tila,til je rupičast pa koža ipak diše! Za ova godišnja doba se često koriste razni šalovi preko ramena,djeluju elegantno i praktični su.

Zimi su dozvoljeni teži materijali ,te ćete vjenčanicu morati ukombinirati sa bolerom ili eko bundicom.Rukavice su jedan vrlo damski i profinjeni modni detalj pa tko voli po zimi si može dati oduška,bilo da se radi o kratkim ili dugim rukavicama.

Ljeto nam naravno dopušta vrlo lagane,prozračne materijale te ležernije krojeve.

Kratka vjenčanica je stvarno idealna za sva godišnja doba.Po ljeti jer vam sigurno u njoj neće biti vruće,za razliku od duge vjenčanice sa puno slojeva. Po zimi i jeseni je vrlo praktična uzevši u obzir da se radi o ˝vlažnijim˝ godišnjim dobima jer se duga vjenčanica vuče po podu i vrlo brzo se zaprlja,pogotovo ako je vani mokro i vlažno.

Svaka vjenčanica se izrađuje prema mjerama mladenki i prilagođuje njihovim željama i potrebama. Svakoj mladeniki se pristupa individualno,stoga je potrebno rezervirati svoj termin putem maila: info@martinafelja.com ili na 091 7364841.

By | 2020-02-19T13:53:46+01:00 February 19th, 2020|0 Comments

Leave A Comment

Nazovi Odmah