//ČIPKA-KRALJICA METERIJALA ZA VJEČANICE

ČIPKA-KRALJICA METERIJALA ZA VJEČANICE

Čipka

 

 Čipka je najljepši i najtraženiji odabir tkanine  kada su u pitanju vjenčanice.Ona zadovoljava sve elemente koja svaka mladenka želi: eleganciju, ženstvenost,romantiku,profinjenost i glamur.U decentnoj mjeri će istaknuti vaš seksipil i što je  ljepša,biti će ljepši i vizualni efekt.
Kada govorimo o kratkoj vjenčanici ,preporučam jednostavne krojeve bez suvišnih detalja,neka čipka dominira.
Uvijek kada se radi o vjenčanici, ova efektna tkanina  je pun pogodak!

Za vjenčanice se,naravno,najviše koristi u bijeloj boji. Najpopularnija je francuska čipka Chantilly. Vrlo je fina ,mekana, lagana,nježna, prozračna i ostavlja dojam fine,sitne paukove mreže.Idealna je za vjenčanice jer djeluje profinjeno,nježno i romantično ,sve što treba jednoj vjenčanici i mladenki.

Ukoliko želite istaknuti njenu bogatu teksturu i dezen, te ne želite potpuno bijelu vjenčanicu, može se koristiti  “nude” podloga te time možemo dobiti dojam “gole haljine”.

Za vjenčanice se danas puno koristi čipka na tilu koja može biti obogaćena raznim aplikacijama poput perli,kristala i cvijetića od tekstila što joj daje 3d efekt.Takve čipke su momentalno vrlo popularne i tražene kod nas.
Makrame čipka je nešto kruća, teža,poprilično rupičasta i krupnijeg uzorka.
Čipka je materijal koji nikada ne izlazi iz mode pogotovo u svijetu vjenčanica.Može se za nju reći da je bezvremenski trend.

Ukoliko želite vjenčanicu sa dugim rukavima ova zahvalna tkanina će im dati divan efekt  svojim  perforacijama  i dezenom.

Jedino na što bih željela upozoriti da postoje jeftine i skuplje varijante ove popularne tkanine,stvar je u tome da se razlika vidi na očigled.Ne izgleda svaka čipka lijepo i profinjeno.Ako djeluje jeftino,naravno da će pokvariti kompletni  dojam vjenčanice.Što je ljepša čipka,to je ljepša i vjenčanica,pa savjetujem da na to obratite pažnju i da,ukoliko ste u mogučnosti po tom pitanju nemojte štedjeti.

Svaka vjenčanica se izrađuje prema mjerama mladenki i prilagođuje njihovim željama i potrebama. Svakoj mladeniki se pristupa individualno,stoga je potrebno rezervirati svoj termin putem maila: info@martinafelja.com ili na 091 7364841.

By | 2020-03-11T16:09:27+01:00 April 6th, 2018|0 Comments

Leave A Comment

Nazovi Odmah