//UŽIVAJTE U HIT MATERIJALU OVE JESENI-BARŠUNU

UŽIVAJTE U HIT MATERIJALU OVE JESENI-BARŠUNU

Jesen i zima u baršunu

Dugo vremena baršun je bio “bačen” u zaborav,a od proŠle jeseni,ponovo je stigao na tron i njegova vladavina se nastavlja i ove jeseni i zime i jedna je od poželjnijih i neizostavnih kombinacija trendseterica.
Mekan na dodir,udoban i izgledom luksuzan materijal,koji djeluje “kraljevski”,kao stvoren je za hladne dane koji su ispred nas.

Riječ je o jednom od najvećih trendova ove sezone,dovoljno je pogledati kolekcije vodećih svjetskih dizajnera,a vrlo je zahvalan jer se odlično uklapa u dnevne ali i večernje stylinge.
Baršun djeluje skupocjeno i moćno,ukoliko ga se zna dobro kombinirati.

Ove jeseni-baršun se nosi doslovce na svemu-čizmama,cipelama,torbama,suknjama,jaknama,haljinama…Na vama je da izaberete koji komad vam se najviše sviđa i kako ćete ga kombinirati.
Ja vam preporučam haljine od baršuna jer ne morate puno razmišljati kako ih kombinirati sa drugim komadima odjeće.
S obzirom da većina mojih klijentica radi u uredu te da su stalno u strci sa vremenom,razmjšljam praktično te smatram da je haljina uvijek prvi izbor jer su u jednom potezu obučene.

Izdvojila bih tri modela-haljina Šismiš velvet,haljina Casual velvet i haljina Dolcevita.
Haljina Šismiš velvet je proizašla iz baznog modela haljine Šismiš,koji je jedan od traženijih modela.S obzirom da baršun ima lijepi pad i punoću,idealan je za ovaj model kojem je baršun dodao eleganciju za dan i sjaj za večernje stylinge.

Uskoro kreće sezona božičnih partyija i domjenaka i ovo je idealna haljina za takve prilike.
Drugi model je model Velvet casual koji decentno prati liniju tijela,te naborima po sredini odlično prikriva nedostatke.

Za razliku od Šismiš velvet i Casual velvet, haljina Dolcevita je bez sjaja te je jednostavnog uskog modela koji prati liniju tijela sa dolcevita ovratnikom. Udobna je,mekana i topla.
Boje koje baršunu daju poseban sjaj su crvena,zelena i plava,siva ostavlja metalic dojam,a crna je naravno uvijek nepogrešiv odabir. KUPI OVDJE

By | 2018-03-24T12:02:18+01:00 November 30th, 2015|0 Comments

Leave A Comment

Nazovi Odmah