//Odlučila si se udati, pročitaj ovo!

Odlučila si se udati, pročitaj ovo!

Odlučila si se udati,prije svega  si naravno sretna što ćeš svoju vezu okruniti brakom a  druga najvažnija stvar je biranje vjenčanice za najljepši dan u tvom životu. Sigurno imaš tisuću ideja u glavi,potreban ti je netko tko će te savjetovati i prije svega pomoći ti u odabiru tvoje idealne vjenčanice,koja će zajedno sa tobom biti prva stvar na tvom vjenčanju koju će svi gosti gledati i za tebe ostaviti idealan dojam je “must“!

Tanja 3D princess 2

Tokom godina pomogla sam mnogim mladenkama u odabiru njihove idealne vjenčanice,i ako pogledaš njihove fotografije na mom Facebook profilu Martina Felja showroom vidjeti ćeš da su zaista blistale!
Izabrala sam za ovaj  newsletter 3 vjenčanice koje najviše inspiriraju moje mladenke i koje su nam glavna nit vodilja kada zajedno odlučujemo kakva će biti njihova vjenčanica.

Martina wedding city

Ukoliko se uskoro udaješ i želiš da je tvoja vjenčanica jedinstvena i neponovljiva,nazovi i ugovori svoj termin svakim danom od 12-19 sati  na 01 4105 193 ili ispuni formular dolje gdje možeš također ugovoriti termin. Sa veseljem i entuzijazmom ćemo svaku tvoju želju pretvoriti u stvarnost!

Čekam te,

Pozdrav od Martine Felja

By | 2018-04-07T12:30:10+02:00 April 7th, 2018|0 Comments

Leave A Comment

Nazovi Odmah