//Odabir kratke vjenčanice-prednost šivanja vjenčanice po mjeri

Odabir kratke vjenčanice-prednost šivanja vjenčanice po mjeri

Odabir kratke vjenčanice-prednost šivanja vjenčanice po mjeri

ODABIR KRATKE VJENČANICE-PREDNOSTI ŠIVANJA VJENČANICE PO MJERI

Puno žena je skeptično prema šivanju vjenčanica po mjeri


Puno žena je skeptično prema šivanju vjenčanica  po mjeri jer se boje kako će na kraju vjenčanica ispasti.Upravo suprotno! Upravo vi,zajedno sa dizajnericom pratite cijeli proces izrade i tokom proba možete reći što i kako želite.
Kako to u pravilu funkcionira?
Prije svega željela bih napomenuti da se u mom showroomu po mjeri šivaju isključivo moji modeli a postoji i mogućnost “custom made” što znači da dizajnerica dizajnira vjenčanicu samo za vas,prema vašim smjernicama i željama.

Ne šivamo vjenčanice prema donesenim fotografijama te haljine drugih dizajnera. U mom showroomu postoji od svakog modela prototip kojeg možete probati i na osnovu kojeg vama šivamo vjenčanicu po vašim mjerama.Tu smo fleksibilni i spremni smo ga prilagoditi vašim željama i malim izmjenama kao npr.odabir boje,materijala,dubina dekoltea,dužina rukava,dužina haljine,te ukoliko želite dodati ili ukloniti neki detalj,tu vam svakako izlazimo u susret.

Znači,na prvom terminu isprobamo par modela,odlučite koji model želite,eventualno dogovor o nekim sitnim
izmjenama ,boji i materijalu,te uzimanje vaših mjera.

Na drugoj probi se pripremi bazni model-kostur haljine koji još nije ni blizu konačnom izgledu haljine. Taj bazni model je uvijek duži,veći i širi,te bez detalja i našivenih aplikacija,ukoliko ih ima.Znači, fokus je isključivo na kroju,da lijepo “sjedne” na tijelo tako da podešavamo vjenčanicu po vašem tijelu.

Računajte da za izradu vjenčanice po mjeri je potrebno otprilike dva tjedna,te da morate doći na barem dvije probe,po potrebi i tri jer sve mora savršeno odgovarati vama.
Ovakav način šivanja je vrlo individualan i ekskluzivan jer je sve prilagođeno vama i vjenčanica je šivana isključivo za vas.

Mladenke jako vole takav pristup jer se razlikuje od klasičnog shoppinga gdje dođeš,probaš,kupiš.Ovdje je prisutno to slatko isčekivanje i neizvjesnost kako će vjenčanica na kraju ispasti a i mladenke sudjeluju u cijelom procesu te svojim mišljenjem utječu  o krajnjem izgledu vjenčanice tako da se na kraju osjećaju zaslužne za finalni izgled vjenčanice.

Cijeli proces je sigurno jedno drugačije iskustvo i mala avantura,a svaka naša vjenčanica šivana po mjeri ima svoju priču, rađena je sa ljubavlju sa ciljem da svaku od vas učini sretnom, zadovoljnom i predivnom mladenkom!

Svaka vjenčanica se izrađuje prema mjerama mladenki i prilagođuje njihovim željama. Svakoj mladeniki se pristupa individualno,stoga je potrebno rezervirati svoj termin putem maila: info@martinafelja.com ili na 091 7364841.

By | 2020-01-22T11:03:28+01:00 January 22nd, 2020|0 Comments

Leave A Comment

Nazovi Odmah