//Odabir kratke vjenčanice-istraži ponudu

Odabir kratke vjenčanice-istraži ponudu

Prije nego krenete u potragu vaše vjenčanice po showroomovima i specijaliziranim dućanima, već kod kuće napravite selekciju da si uštedite vrijeme i poštedite se stresa.

Možete krenuti listanjem časopisa,ali tu su naravno,prvenstveno prednosti i čari interneta gdje su vam apsolutno sve informacije dostupne kao na dlanu. Ovim putem ćete prije svega iskristalizirati ideju kakvu vjenčanicu uopće želite i kakav vam se model najviše sviđa te ćete time uvelike olakšati vaš izbor te konkretnije i jasnije znati objasniti što i kako želite nakon što dođete na rezervirani termin za probu.

Velika je prednost ako imate jasne ideje što želite i što ne želite,na taj način je i lakše je i meni ,kao dizajneru da znam od kuda krenuti,sugerirati vam šta bi mogle probati,te pomoći vam u odabiru. Informirajte se kod prijateljica koje su se nedavno udale,te ih zamolite da sa vama podijele svoja iskustva gdje su rezervirale termin,te gdje su na kraju kupile vjenčanicu.

Dobra preporuka i koristan savjet mogu vam puno pomoći i uštedjeti vam puno vremena. Nakon što selektirate prodajna mjesta,slobodno nazovite i raspitajte se o rasponu cijena i slobodnim terminima.

Svaka vjenčanica se izrađuje prema mjerama mladenki i prilagođuje njihovim željama. Svakoj mladeniki se pristupa individualno,stoga je potrebno rezervirati svoj termin putem maila: info@martinafelja.com ili na 091 7364841.

By | 2019-04-02T09:57:47+02:00 April 2nd, 2019|0 Comments

Leave A Comment

Nazovi Odmah