//Lokacija i odabir kratke vjenčanice

Lokacija i odabir kratke vjenčanice

Lokacija i odabir kratke vjenčanice

Možemo reći da su lokacija,godišnje doba i stil vjenčanja primarni elementi od kojih krećemo prilikom organizacije vjenčanja te ujedno i daju smjernice pri izboru vjenčanice.

Prilikom odabira vjenčanice moramo misliti i na lokaciju same ceremonije te na mjesto održavanja svadbe. Lokacija može igrati veliku ulogu pri odabiru,te koji put može sputavati pri odabiru vjenčanice. Nije isto hoće li se vjenčanje održati  na vrhu planine, u dvorcu,šatoru ,na plaži, u eco selu ili fancy gradskom restoranu.

Ljetna vjenčanja na plaži zahtjevaju jednostavnije i ležernije krojeve od prozračnih i laganijih materijla.

Ako se radi o klasičnom,većem vjenčanju u crkvi, najtipičnijem i najčešćem tipu vjenčanja kod nas onda se tu podrazumijeva duga vjenčanica jer sam prostor zahtjeva dojam dramatičnosti,teatralnosti i svečanosti. Nekako je pravilo,što veće vjenčanje,veća vjenčanica,vjerovatno između ostaloga,da se mladenka u masi gostiju uvijek ističe.

S obzirom da su danas sve  više zastupljena drugačija,intimnija,modernija vjenčanja na neobičnim mjestima kao npr.u prirodi,na plaži te razne daleke destinacije,tu prednost dajemo kratkoj vjenčanici.

Za destinaciju u prirodi i na plaži je stvarno najpraktičnija,a ukoliko je u pitanju neka daleka destinacija ,kratka vjenčanica je puno praktičnija u prtljazi i zavisi od kojeg je materijala,ali će svakako zauzimati puno manje mjesta u koferu i puno manje će se zgužvati nego duga vjenčanica.

Svaka vjenčanica se izrađuje prema mjerama mladenki i prilagođuje njihovim željama. Svakoj mladeniki se pristupa individualno,stoga je potrebno rezervirati svoj termin putem maila: info@martinafelja.com ili na 091 7364841.

By | 2020-02-19T13:49:33+01:00 February 19th, 2020|0 Comments

Leave A Comment

Nazovi Odmah