//Odabir kratke vjenčanice, godišnje doba i lokacija

Odabir kratke vjenčanice, godišnje doba i lokacija

Prije nego krenete u potragu za idealnom vjenčanicom,bitno je odrediti sa svojim partnerom godišnje doba i lokaciju vjenčanja,te promisliti i definirati stil vjenčanja.

Čim iskristalizirate dali će to biti klasično,tradicionalno ili nešto modernije i drugačije vjenčanje dobiti ćete jasniju ideju vjenčanice kakvu tražite. Što se tiče godišnjeg doba,vjenčanja su danas zastupljena u svim godišnjim dobima.

Najmanje popularni mjeseci su od sijećnja do Uskrsa,te kolovoz. Kratka vjenčanica je stvarno idealna za sva godišnja doba.Po ljeti jer vam sigurno u njoj neće biti vruće,za razliku od duge vjenčanice sa puno slojeva.

Po zimi i jeseni je vrlo praktična uzevši u obzir da se radi o ˝vlažnijim˝ godišnjim dobima jer se duga vjenčanica vuče po podu i vrlo brzo se zaprlja,pogotovo ako je vani mokro i vlažno.

Ako se radi o klasičnom,većem vjenčanju u crkvi, najtipičnijem i najčešćem tipu vjenčanja kod nas onda se tu podrazumijeva duga vjenčanica. Nekako je pravilo,što veće vjenčanje,veća vjenčanica,vjerovatno između ostaloga,da se mladenka u masi gostiju uvijek ističe.

S obzirom da su danas sve više zastupljena drugačija,intimnija,modernija vjenčanja na neobičnim mjestima kao npr.u prirodi,na plaži te razne daleke destinacije,tu prednost dajemo kratkoj vjenčanici.

Za destinaciju u prirodi i na plaži je stvarno najpraktičnija,a ukoliko je u pitanju neka daleka destinacija ,kratka vjenčanica je puno praktičnija u prtljazi i zavisi od kojeg je materijala,ali će svakako zauzimati puno manje mjesta u koferu i puno manje će se zgužvati nego duga vjenčanica.


Svaka vjenčanica se izrađuje prema mjerama mladenki i prilagođuje njihovim željama. Svakoj mladeniki se pristupa individualno,stoga je potrebno rezervirati svoj termin putem maila: info@martinafelja.com ili na 091 7364841.

By | 2019-03-26T10:16:11+01:00 March 26th, 2019|0 Comments

Leave A Comment

Nazovi Odmah