//Kratke vjenčanice-minimalistička mladenka

Kratke vjenčanice-minimalistička mladenka

Kratke vjenčanice-minimalistička mladenka

Za minimalističku mladenku vrijedi pravilo manje je uvijek više. Minimalistička mladenka ima mjeru te svoju snažnu osobnost nema potrebu prezentirati kroz vjenčanicu.

Minimalistička vjenčanica može stvarno djelovati vrlo elegantno i profinjeno ako je pogođen dobar kroj i materijal te ako ima na sebi neki dominantan detalj, ukoliko je pogrešnog kroja te od materijala loše kvalitete može djelovati preobično i dosadno za vjenčanicu.

Haljina čistih linija,jednostavnog kroja gdje nije dozvoljena niti jedna sitna pogreška.Ovaj tip vjenčanice mora biti od materijala najbolje kvalitete jer zbog svoje jednostavnosti je upravo materijal koji dominira. Minimalistička vjenčanica mora biti vrhunski sašivena jer po sebi nema aplikacija i ukrasa koji mogu zakamuflirati eventualne krojačke pogreške. Savjetujem neki detalj,poput mašne,koja djeluje vrlo elegantno i damski, što će „razbiti“ tu jednostavnost a i time ćemo izbjeći da haljina ne djeluje prejednostavno,obično i dosadno. Ukoliko minimalistička mladenka ne želi nikakav detalj na vjenčanici,može si slobodno dati oduška sa jednim od detalja: nakitom,velom ili buketom te s obzirom da se radi o kratkoj vjenčanici,cipele mogu ovdje igrati značajnu ulogu,jer za razliku od duge vjenčanice gdje sa samo povremeno nadziru u kratkoj vjenčanici itekako dolaze do izražaja. Neka bude naglasak na jednom od detalja, da se ne ode u krajnost te pretjera sa detaljima.

Minimalistička mladenka puna samopouzdanja stavlja sebe u prvi plan,a ne vjenčanicu i baš ta karakteristika čini ovu mladenku posebnom.Njena osobnost toliko zrači da joj nije potrebna vjenčanica puna detalja i ukrasa kako bi se istaknula.

Najveći broj mladenki koje se odluče za moju vjenčanicu je upravo minimalistička mladenka. Zvuči apsurdno,što jednostavniju vjenčanicu tražite,to ju je teže pronaći.Tako da su  minimalističke vjenčanice uglavnom custom made,prema željama mladenki.

Svaka vjenčanica se izrađuje prema mjerama mladenki i prilagođuje njihovim željama i potrebama. Svakoj mladeniki se pristupa individualno,stoga je potrebno rezervirati svoj termin putem maila: info@martinafelja.com ili na 091 7364841.

By | 2020-02-19T11:52:32+01:00 February 19th, 2020|0 Comments

Leave A Comment

Nazovi Odmah