//Made in Croatia

Made in Croatia

Vrlo interesantna tema o kojoj zelim pisati je “Made in Croatia”.

U zadnjih par godina bili smo svjedoci mnogih ekonomskih promjena kod nas i u svijetu,povecao se postotak nezaposlenosti jer mnoge velike firme su proizvodnju preselile u zemlje gdje proizvodnja kosta manje,a sa jeftinijom proizvodnjom pada i kvaliteta proizvoda.
Desetak godina sam zivila i radila u Italiji gdje sam naucila sve sto je potrebno da bi se proizveo kvalitetan proizvod,i prije svega cijeniti osobe koje izradjuju moju odjecu ulazuci svoje vrijeme i trud.
Ponosna sam sto i kod nas u Hvatskoj postoje krojacice sa kojima suradjujem koje su odlicne u svom poslu i po nicim ne zaostaju za svojim talijanskim kolegicama.
Smatram da meni kao dizajnerici,osim sto dizajniram i zelim uciniti zadovoljne moje klijentice,jednako mi je vazno i davati posao ljudima koji zive i rade u Hrvatskoj.
Nakon svih ovih godina sto sam prisutna na hrvatskom trzistu,usudim se reci da hrvatska moda ima jedan veliki potencijal da bude prepoznata i izvan granica.
Odabirom kupnje hrvatskih proizvoda pomazemo smanjenju nezaposlenosti i pomazemo hrvatskim proizvodacima da jos vise ulazu u kvalitetu i prezentiranju svojih proizvoda i na globalnoj razini.
Mnogo puta na mojoj fan stranici na Facebooku se susrecem sa negativnim komentarima u vezi cijena.Jako mi je zao da te osobe ne shvacaju da iza jeftinijih proizvoda stoji jeftinija proizvodnja,da se roba proizvodi u teskim uvjetima,da rade cak i djeca.
Nisam protiv uvoza,ali smatram da se trebamo okrenuti domacim proizvodima i tako pomoci u rastu vlastite ekonomije.
Moj cilj u narednih par godina je stvoriti sto vise mogucnosti za posao mojih suradnika i mog branda te stvoriti pravu vrijednost za “Made in Croatia”.

By | 2018-04-09T11:41:11+02:00 April 9th, 2018|0 Comments

Leave A Comment

Nazovi Odmah