//KUMA SI NA VJENČANJU,KAKVU HALJINU ODIJENUTI?

KUMA SI NA VJENČANJU,KAKVU HALJINU ODIJENUTI?


Pripala te čast da budeš kuma na vjenčanju i nakon mladenke koja je naravno taj dan u centru pažnje ti si druga osoba nakon nje od koje se očekuje da izgledaš prekrasno i zablistas a za to ti je potrebna “wow” haljina.

Prije svega krećemo od boje.Prema bontonu nemoj izabrati bijelu,bež i boju slonovače,te boje su za taj dan rezervirane za mladenku.Često se isključuje crna boja,ali zašto ne? Nije isključena i nije pravilo da se na vjenčanje ne smije obući crno.Uz upečatljive modne detalje to je definitivno vrlo elegantna kombinacija sa kojom ne možete pogriješiti a i odličan je kontrast od mladenke.

Što se dužine haljine tiče,duga haljina uvijek djeluje svečanije,mada ja uvijek preporučam coctail haljine dužine iznad ili ispod koljena.Prije svega zbog komocije i praktičnosti.Biti ćete cijeli dan u pokretu i puno ćete plesati,a to sve je puno jednostavnije u kraćoj haljini.

Od materijala definitivno preporučam čipku,pogotovo sa 3D efektom,koje su sada vrlo popularne te vrlo glamurozne i efektne.

By | 2018-04-06T17:27:26+02:00 April 6th, 2018|0 Comments

Leave A Comment

Nazovi Odmah