//Kratka vjenčanica-kako odabrati onu pravu?

Kratka vjenčanica-kako odabrati onu pravu?

Kratka vjenčanica-kako odabrati onu pravu?

Njezino visočanstvo Vjenčanica-jedini odjevni predmet koje žene kupuju samo jednom u životu (barem joj je takva namjena).Ako se radi o drugoj,trećoj…vjenčanici,iz mog dosadašnjeg iskustva odabir nikada nije toliko entuzijastičan kao kad se radi o prvoj vjenčanici.

Odabir je težak,očekivanja su visoka,izbor velik i kako onda odabrati onu pravu?

U pozadini svakog vjenčanja,bilo ono malo ili veliko krije se puno planiranja,organiziranja i stresa ali za svaku buduću mladenku zasigurno je najvažniji i najteži dio izabrati savršenu vjenčanicu.

Radi se o haljini zasigurno za jedan od najvažnijih dana u životu većine žene,koju ćeš nositi cijeli dan,ovjekovječiti na fotografijama i koja će zajedno sa tobom taj dan biti u centru pozornosti.

Kakva ta haljina treba biti i po kojim kriterijima je izabrati? Po mojoj viziji to bi trebala biti haljina prije svega ugodna,koja će ti biti predivna i u kojoj ćeš se ti osjećati predivno i koja će odražavati tvoju osobnost i stil.

Odabir savršene vjenčanice možemo opisati kao i odabir savršenog supruga.To može biti ljubav na prvi pogled gdje ćeš na prvu znati da je to vjenčanica za tebe ili može biti da ćeš morati posjetiti puno ateljea  i probati puno modela dok ne nađeš svoju savršenu vjenčanicu.U tom slučaju isprobavaj dok je ne nađeš jer za svaku od nas se negdje krije savršena vjenčanica.

U mojim blogovima ću ti pokušati olakšati tvoje „slatke muke“te korak po korak pomoći pri odabiru one prave baš za tebe!

Svaka vjenčanica se izrađuje prema mjerama mladenki i prilagođuje njihovim željama. Svakoj mladeniki se pristupa individualno,stoga je potrebno rezervirati svoj termin putem maila: info@martinafelja.com ili na 091 7364841.

By | 2020-01-28T09:41:46+01:00 January 28th, 2020|0 Comments

Leave A Comment

Nazovi Odmah