//KORAK PO KORAK KAKO IZABRATI IDEALNU VJENČANICU

KORAK PO KORAK KAKO IZABRATI IDEALNU VJENČANICU

Evo kako u par koraka izabrati idealan model vjenčanice,na pravom mjestu i u pravo vrijeme:

ISKRISTALIZIRAJ IDEJE

Vjerovatno jos uvijek ne znaš što točno želiš,ali sigurno znaš točno što ne želiš.Poznaješ svoje tijelo,znači da znaš što želiš istaknuti a što sakriti.Odmah eliminiraj modele koji ne laskaju tvojoj figuri i ne odgovaraju tvojoj osobnosti.Pregledaj sve modele vjenčanica i izaberi one koji ti se sviđaju,za koje misliš da bi ti stajali i koji odgovaraju tvom stilu.Važno je u potragu za vjenčanicom krenuti na vrijeme,otprilike 6 mjeseci ranije.Što se više bliži vjenčanje,imati ćeš i sve više obaveza i zadnja stvar što ti treba je panika i stres hoće li haljina biti spremna na vrijeme.

ODREDI BUDŽET

Najbolje bi bilo unaprijed znati cijenovni rang u kojem bi trebala biti vjenčanica.Vjenčanica je definitivno najvažniji element oko planiranja vjenčanja svake mladenke,ali je ipak dobro prije potrage odrediti koliko želiš potrošiti na nju.

PRATNJA U ODABIRU

Kada si u potrazi za vjenčanicom,najbolje je da u potragu prvo kreneš sama.Uzmi si vremena,traži,selekcioniraj,isprobavaj….Savijet zatraži tek kada si neodlučna između 2-3 modela.Svaka od pratnje ima svoj ukus i mišljenje,koji ne znači da se podudara tvom ukusu i mišljenju.Postoji rizik da te zbune i da efekt bude kontraproduktivan.Najbolje da pratnju ograničiš na jednu do dvije osobe od povjerenja. Ti se udaješ,i najvažnije od svega da se haljina tebi svidi,da se tebi sviđa kako ti stoji i da se osječaš ugodno u njoj.

IZABERI ATELJE KOJI TI ULJEVA POVJERENJE

Prije svega na vrijeme rezerviraj termin,računaj da će proba i dogovor trajati oko 45-60 minuta.U svakom butiku ili showroomu postoji osoba koja ce ti pomoći oko odabira vjenčanice.Važno je da je to kvalificirana osoba sa iskustvom,nenametljiva i iskrena,osoba koja zna slušati te na osnovu tvojih želja pomoći ti pri odabiru idealne vjenčanice.Na tebi je da si što direktnija kakav model vjenčanice želiš,od kakvog materijala te opisati neke pojedinosti oko vjenčanja koji bi mogli pomoći pri odabiru.

KADA PRONAĐEŠ TVOJU IDELANU VJENČANICU PRESTANI SA DALJNJOM POTRAGOM

Pronaći pravu haljinu isto je kao i pronaći pravog muža.Ne postavljaju se pitanja “što bi bilo kad bi bilo” jer je on najbolje što možeš poželjeti.Isto tako je i sa vjenčanicom.

NE OSTAVLJAJ AKONTACIJU AKO NISI 100% SIGURNA

Isto kako nema smisla nastaviti sa potragom nakon što si našla idealnu vjenčanicu,nema smisla niti ostavljati akontaciju za haljinu za koju nisi 100% sigurna da je ona prava za tebe.Ako je potrebno prespavati prije konačne odluke,prespavaj!

NIJE DOVOLJNO SAMO GLEDATI SE U OGLEDALO,KREĆI SE!

Mnoge buduće mladenke stanu pred ogledalo i gledaju svoj odraz,zaboraveći na jedan mali detalj-kretati se!Naravno da je važno da je vjenčanica lijepa i da ti lijepo pristaje,ali treba uzeti u obzir da ćeš provesti u vjenčanici otprilike 12 sati,što znači da treba biti od ugodnog materijla,da u njoj možeš sjesti,hodati,plesati i da nisi sputana i cijelu većer rob vjenčanice.

NA PROBU VJENčANICE UZMI ODGOVARAJUCE DONJE RUBLJE I CIPELE

Najbolje bi bilo na probu vjenčanice doći u rublju koje ćeš nositi na vjenčanju.Preporuča se donje rublje u boji kože.Također bi bilo dobro uzeti nakit koji ćeš nositi te cipele kako haljina ne bi bila preduga ili prekratka.

MISLI NA NJEGA

Za što bolji opći dojam vas dvoje kao para,look mladenke mora biti prilagođen looku mladoženje.S obzirom da je tvoja vjenčanica iznenađenje do vjenčanja,pobrini se da se boje tvog i njegovog outfita slažu.

Martina Felja

By | 2018-04-07T12:24:35+02:00 April 7th, 2018|0 Comments

Leave A Comment

Nazovi Odmah