//Kratke vjenčanice-individualna mladenka

Kratke vjenčanice-individualna mladenka

Individualna mladenka

Ovoj mladenki su njene želje na prvom mjestu.Individualna mladenka točno zna što želi a što ne želi.Nije opterečena tradicijom niti pravilima,ona je prava buntovnica i nije joj cilj svima se svidjeti. To ne znači da će ona potpuno zanemariti tradiciju,ona će samo od tradicije primjeniti ono što njoj odgovara i što joj se sviđa i te elemente vješto ukomponirati u svoje individualno vjenčanje.Svijesna je da je u pitanju njeno vjenčanje i da vjenčanicu bira za sebe.Nju ne zanima klasična vjenčanica,ona slijedi isključivo svoj ukus i stil,tako da cijelo vjenčanje odiše njenim prepoznatljivim potpisom.Individualna mladenka ne robuje trendovima već bira isključivo ono sto se njoj sviđa i u čemu će se osjećati lijepo i ugodno.Za nju bi mogli reći da je totalna suprotnost tradicionalnoj mladenki ,tako da njen izbor zasigurno neće biti nepraktična krinolina.Individualna mladenka će se odlučiti na sve samo ne za tradicionalnu vjenčanicu.Njena vjenčanica će samo davati neke naznake vjenčanice.Kod nje je vrlo moguć izbor baš kratka vjenčanica bijele boje. Vrlo je moguće da će izabrati dugu vjenčanicu ali umjesto bijele boje odlučiti će se za neku drugu boju netipičnu za vjenčanicu.Individualna mladenka često bira unikatnu vjenčanicu,kakvu nitko prije niti nakon nje nije imao. Nerijetko želi custom made vjenčanicu,koju prema njenim željama osmislim i realiziram. U svakom slučaju,goste koji dolaze na vjenčanje ove mladenke neka se pripreme na iznenađenje .

Kad ide u potragu za vjenčanicom,ide sama,bez pratnje, jer odlično zna što joj najbolje pristaje te ima jasnu viziju svoje savršene vjenčanice.

I izborom lokacije vjenčanja njena osobnost dolazi do izražaja,pa se mogu očekivati razna netipična mjesta popust vrh nebodera,na plaži,u prirodi…

Kao dizajner,uživam surađivati sa ovim tipom mladenki upravo zbog njihove samouvjerenosti,kreativnosti i individualnosti.

Svaka vjenčanica se izrađuje prema mjerama mladenki i prilagođuje njihovim željama. Svakoj mladeniki se pristupa individualno,stoga je potrebno rezervirati svoj termin putem maila: info@martinafelja.com ili na 091 7364841.

By | 2020-02-11T11:18:41+01:00 February 11th, 2020|0 Comments

Leave A Comment

Nazovi Odmah