//HALJINA ZA SVE PRILIKE I TIPOVE

HALJINA ZA SVE PRILIKE I TIPOVE

HALJINA ZA SVE PRILIKE,SVE TIPOVE GRADJE I SVAKU ZIVOTNU DOB

Dugo sam tražila tip haljine koji zadovoljava sve potrebe mojih dragih klijentica.

Pozorno sam slušala vaše želje i potrebe.Dizajniranje je moja profesija od koje živim,a ne hobi i udovoljavati potrebama i željama mojih klijentica je na prvom mjestu jer želim da se haljina koju ja dizajniram nosi,a ne da stoji kod mene u showroomu na lutki i da joj se svi dive ali je nitko ne želi jer nema prilike za koju je može obući.Moglo bi se reći da su nosivost,praktičnost i udobnost moj zaštitnički znak.

Žene danas imaju vrlo ubrzan ritam tako da traže nešto praktično što se jednostavno kombinira.Moja topla preporuka su haljine,haljine i još haljina! Sa haljinom ste uvijek obučene u jednom potezu,ne morate misliti koju suknju iskombinirati na koju košulju,niti koju majicu obući na koje hlače. Haljina uvijek moze djelovati drugačije ako se spretno i lukavo iskombinira sa različitim modnim detaljima.

Ovdje dolazimo do mog idealnog modela haljine a to je haljina sa šismiš rukavima. Ovaj model je bio mega popularan 80-tih godina,onda je na neko vrijeme potpuno nestao i zadnjih par godina je ponovo popularan.
To je model koji dobro stoji vitkim ženama,te ženama sa nenaglašenim oblinama. Ženama koje imaju veće grudi također lijepo pristaje a najveći problem većini je trbuščić koji ova haljina kada je naborate vješto prekriva.
Također odlično prolazi kod žena svih životnih dobi.

Naša šismiš haljina je izrađena od viskoznog makoa,po sastavu 95% viskoza,5% elastin.Materijal koji jako lijepo pada i vrlo ugodan za nošenje,a donji dio je podstavljen tako da se ništa ne ocrtava.Haljina je vrlo jednostavna za održavanje.Pere se u perilici na 30 stupnjeva te nakon pranja je samo objesite na vješalicu da se tako osuši i neće je biti potrebno ni glačati.Super,zar ne? Uz sve to haljina je proizvedena u Hrvatskoj,znate ono Kupujmo hrvatsko.

Moje klijentice je najviše kupuju za dnevno nošenje i posao,ali velik broj ih kupuje za svečane prilike,kombinirajući ih uz cipele na visoku petu i upečatljiv nakit.Haljinu možete povući skroz do bedara i tako nositi na tajice i čizme.
Vrlo sam ponosna na ovaj model jer zadovoljava sve potrebe mojih klijentica a najvažnije od svega da su vrlo zadovoljne i puno ih ovaj model ima u više boja.
Ukoliko je već imate,znate o čemu pričam,a ukoliko je još uvijek nemate,uvjerite se sami u kvalitetu i nosivost!

By | 2018-04-06T17:13:39+02:00 April 6th, 2018|0 Comments

Leave A Comment

Nazovi Odmah