//CUSTOM-MADE HALJINA

CUSTOM-MADE HALJINA

Custom-made haljina-prilagoditi model haljine željama i potrebama klijentica

Custom-made haljina je haljina šivana po mjeri gdje su moguće neke preinake “originalnog” modela u službi prilagodbe željama i potrebama klijentica. Pimarni cilj mog branda su zadovoljne klijentice,te želje i potrebe mojih klijentica su mi jako bitne,i dajem sve od sebe izlaziti im u susret te prilagoditi svoje modele njima,njihovoj građi,dobi i prilikama za koje im treba haljina.Mogu reći da prema svakoj klijentici imam individualni pristup.

Razlika izmedju dućana i showrooma je da u dućanu ima minimum 3 veličine od svakog modela haljine,pa kupnja funkcionira dođes,probaš,kupiš. Kod mene u showroomu se nalaze prototipi modela iz mojih kolekcija u jednoj veličini (najčešće u veličini 38) na osnovu kojeg vam šivamo haljinu po vašim mjerama uz mogućnost preinaka po vašim željama kao što su sa ili bez rukava,dužina rukava,dužina haljine te oduzeti ili dodati neki detalj.

Znači,svaka haljina u mom showroomu može biti sašivena u bilo kojoj konfekcijskoj veličini i još uz to model prilagodimo vašoj građi.
Pod custom-made haljinu se podrazumijeva i ukoliko vi imate ideju kakvu otprilike haljinu želite,te možete zajedno samnom sudjelovati u dizajniranju haljine i uživati u samom procesu nastanka haljine kakvu ćete samo vi imati.
Ukoliko želite custom-made haljinu,slobodno me kontaktirajte i zajedno ćemo sve vase želje pretvoriti u stvarnost!
Svoj termin dolaska u moj showroom ugovorite OVDJE

By | 2018-03-24T12:28:32+01:00 November 30th, 2015|0 Comments

Leave A Comment

Nazovi Odmah