//Budžet i odabir kratke vjenčanice

Budžet i odabir kratke vjenčanice

Budžet i odabir kratke vjenčanice

Jedna od važnijih,ali ne i presudnih stavki prilikom odabira idealne vjenčanice je cijena. Iz mog osobnog iskustva kao mladenke te iz iskustva mladenki koje su u mom showroomu kupovale vjenčanicu,cijena nikada nije bila ta koja je presudila pri odabiru.

Kažu da se udaješ samo jednom u životu,dovoljno velik razlog da se ne štedi na vjenčanici.

U svakom slučaju,dobro je krenuti u potragu za vjenčanicom sa jasnom ideom koliko želiš izdvojiti za vjenčanicu.Postavite si jasnu granicu do koje idete kada je budžet u pitanju.

Budžet ovisi o financijskim mogućnostima ali i o prioritetima na što i koliko ste spremni potrošiti. Uzmimo u obzir da je mladenkama prema statistikama vjenčanica na samom vrhu prioriteta. Ja osobno sam bila jedna od takvih mladenki. Sve „ostalo“dolazi nakon vjenčanice.

Ako čitate ovaj blog,znači da ste i vi jedna od mladenki kojoj je vjenčanica na prvom mjestu pri organiziranju vjenčanja.

Budžet koji ćete odrediti za vjenčanicu ovisi i o veličini vjenčanja i svadbe te lokaciji. Ako se radi o većem vjenčanju na glamuroznoj lokaciji, naravno da će i budžet za vjenčanicu biti veći. Ukoliko se radi o intimnijem vjenčanju logično je da neće biti potrebe za vjenčanicom koja bi vas mogla koštati više od kompletnog troška vjenčanja,

Budžet vuče sljedeće pitanje pri odabiru: iznajmiti ili kupiti vjenčanicu?

Za koju god opciju se odlučite od ove dvije računajte da ćete izdvojiti par tisuća kuna.Pri ovoj odluci budite oprezne jer se na prvu čini kako je najam vjenčanice jeftinija opcija,što definitivno nije a i kupnja i šivanje vjenčanice po mjeri ima daleko više prednosti. Opširnije sam o tome pisala u blogu: Iznajmiti ili kupiti vjenčanicu i Prednosti šivanja vjenčanice po mjeri.

Svaka vjenčanica se izrađuje prema mjerama mladenki i prilagođuje njihovim željama i potrebama. Svakoj mladeniki se pristupa individualno,stoga je potrebno rezervirati svoj termin putem maila: info@martinafelja.com ili na 091 7364841.

By | 2020-02-19T13:45:40+01:00 February 19th, 2020|0 Comments

Leave A Comment

Nazovi Odmah